I don't want to say goodnight.
The city comes alive,
when we're together.
Why can't Thursday
last forever?
 
I don't want to say goodnight.
I've never been so sure,
just do it for the memories.
Do it for Baltimore.
 

Wotcher!
Sooo, den här låten kom upp på framsidan av min spotify. I already love it ♥
 
Vet inte ifall jag skrev vad jag skulle ha för mig idag och igår i mitt förra inlägg, men ifall jag inte skrev det så hade vi något som kallas Year Level Days, och igår gick jag och min grupp, som bestod av ett gäng härliga tjejer, runt i Stockholm och tog en massa kort på lite olika ställen. Idag skulle vi göra en powerpoint av våra bilder och berätta lite om ställena vi varit på. Vår powerpoint var lätt bäst, dom andra guppernas var inte alls lika välgjorda ;)
 
Idag kom ju höstens första riktigt regniga dag, som ni som bor i Stockholmsområdet borde veta. Fan vad det regnade! Mina skor står ni med en massa tidningspapper i sig vid elementet i mitt rum som har skruvats upp till högsta värmen, mina byxor hänger över ett annat element tillsammans med mina strumpor och min mobil, som låg inuti min stängda väska, har blivit lätt vattenskadad. Väskan själv är helt genomblöt och jag tackar Gud för att min Harry Potter bok som låg där i inte blivit blöt. Franskaböckerna klarade sig också, vilket förmodligen är ganska bra, för jag är inte helt säker på att min franskalärare skulle uppskatta om jag kom till lektionen med förstörda böcker, han är väldigt noga med att tala om för oss att ta hand om böckerna.
Hoppade i vattenpölar på vägen hem, vilket vid närmare eftertanke inte var så smart, eftersom jag hade converse på mig. Hehe.
Nu verkar det i alla fall ha slutat regna, tjoho!
 
Toodles!