You keep me safe
You keep me sane
You keep me honest
You keep me alive
 
Den här veckan har ärligt talat varit rätt jobbig, but it feels like things are looking up. Sort of.
 
Hade jättetrevligt på jobbet i söndags, pratade och spelade bingo och hade frågesport. Åt middag typ direkt när jag kom hem och gick sedan till biografen med familjen. Filmen var sjukt bra. Några detaljer som jag inte var helt nöjd med, men overall it was awesome, just as every Marvel movie is. Gick typ och la mig när jag kom hem tror jag? Probably.
 
Skola igen på måndag, which sorta sucked. Hade franska, vilket för en gångs skull var roligt, övade på oregelbundna verb med Bincis, vilket spårade ur några gånger. Började kolla på The 100 på matten och har nu kommit 8 episoder in på första säsongen. Då det var korv till lunch så bestämde vi oss för att köpa Subway och äta den på en bänk vid vattnet, vilket var jättemysigt! Hoppas verkligen på mer bra väder så att vi kan sitta ute oftare, för det är verkligen så trevligt. Började arbeta på mitt Balkan-projekt på historialektionen, vilket innebar att läsa en jävla massa texter om Balkan. Har ärligt talat läst typ 5 artiklar/böcker om det nu och jag har typ inte fått någon information som jag kan använda alls. Kommer dö innan det är projektet är över. Fortsatte i alla fall kolla på The 100 när jag kom hem, åt middag med mamma och lillebrorsan och när pappa kom hem så kollade vi på det nya avsnittet av Game of Thrones, vilket har blivit en väldigt trevlig måndagsaktivitet. Tror jag fortsatte läsa om Jugoslavien lite till innan jag gick och la mig.
 
Typ hela tisdagen hade vi matteprov. Började fem i tio, hade en timmes lunch och fortsatte sedan fram till klockan typ två, då vi hade engelska. Fuckade som vanligt upp på provet, kan lova att jag gjorde en massa stavfel, men jag var så jävla trött och jag orkar seriöst inte ens bry mig om vad jag får i matte längre. So yeah. Jag och Bincis mötte upp Malva efter skolan och fikade lite i stan. Hann vara med i typ 40 minuter eller något innan jag var tvungen att dra vidare för att barnvakta Nils, vilket för en gångs skull var ganska jobbigt. Av någon anledning, be it polleallergi eller för mycket skolarbeten eller depression eller vafan som helst, så är jag extremt trött typ dygnet runt just nu. Mådde även ganska illa och hade ont i huvudet, så en hyperaktiv treåring som ville riva ut alla leksaker och gosedjur han har på golvet var inte direkt det roligaste att ta hand om. Fick middag när jag kom hem och kollade sedan på några avsnitt av Friends med familjen innan jag drog ner till mitt rum och kollade på några av mina egna serier.
 
Idag hade vi det skriftliga nationella provet i engelska, vilket innebar att vi började halv nio istället för tjugo i tio. Kom inte på någonting att skriva och när vår lärare berättade att vi hade 19 minuter kvar så hade jag inte ens skrivit en halv uppsats. Så jag blev rätt stressad och resten av det jag skrev blev sämst... Hoppas bara att om jag får ett sämre betyg så påverkar det inte mitt slutbetyg. Franskan var inställd på grund av nationella provet och eftersom jag aldrig gör någonting på matten så sms:ade jag mamma och frågade om jag fick skippa matten och komma hem och äta lunch med henne, då hon jobbade hemifrån idag, vilket jag fick! Så jag åkte hem och tittade på Downton Abbey med henne och åt lite lunch innan jag var tvungen att åka tillbaka till skolan för att ha historia och fortsätta läsa om kriget i forna Jugoslavien. Hade naturkunskap också där vi fick i uppgift att på egen hand studera inför provet om två veckor, vilket innebar att läsa typ 20 sidor i boken samt gå igenom en powerpoint presentation och läsa någon slags artikel. Under lektionen fick man även prata med läraren om sina betyg, vilket jag aldrig brukar göra, men den här gången blev jag uppkallad och min rädsla för att säga nej fick gå före min rädsla för att prata med mina lärare... Fick veta att jag ligger på B-nivå, och om jag får minst ett C på det här provet så kommer jag få B i slutbetyg! Vilket är underbart då jag trodde att jag hade typ D i alla ämnen... heh.
 
Imorgon är det Valborg! Har tre lektioner innan vi slutar, och på kvällen så ska jag hänga med lite människor, vilket ska bli supertrevligt. Vet inte om jag kommer orka gå till någon brasa däremot, har inte mått så bra dom senaste veckorna och att vistas bland en massa folk som jag inte känner känns inte så lockande... men vi får se, kanske känner annorlunda imorgon. Annars händer inte så mycket resten av veckan, ska försöka sova så mycket som möjligt och hoppas på att den här tröttheten lättare lite och måste även plugga både historia och naturkunskap. Jobbar inte på söndag i alla fall, så får lite mer tid till plugg.