Helgen var som sagt inte särskilt rolig, men det blev bättre under veckan, och nu är jag faktiskt nästan typ glad trots att jag har träningsvärk och ont i halsen.
 
Minns inte så mycket från söndagen, förutom att jag jobbade och sedan köpte tio apelsiner varav hälften försvann samma kväll trots att jag bara åt en. Blev lite sur tills daddy sa att han skulle köpa fler and then everything was okay again. Antar att vi kollade på Morden i Midsomer men minns ärligt talat inte.
 
Måndagen började jättedåligt, mamma kom och sa godmorgon medan jag fortfarande låg i sängen och av någon anledning började jag gråta. So yeah. Inte den bästa starten. Hade i alla fall matteprov, första delen av helkursprovet. Lite nervöst men jag tror att det gick bra. Franskan var lika tråkig som vanligt dock. Jobbade på våra uppsatser om nationalism, imperialism och rasism på historian och jag var tvungen att ha ett ämnessamtal med vår lärare som också gick skit. Försökte förklara att jag hade mått dåligt under slutet av höstterminen och därför inte kunnat prestera så bra som jag hade velat och hon ville veta mer och då började jag gråta, as I always do when I have to talk about how I'm feeling. Men hon var jättegullig och ville bara försäkra sig om att jag hade någon att prata med och att om jag ville att hon skulle hjälpa mig komma i kontakt med en kurator så hjälpte hon gärna till och en massa sånt, så det blev bra. Rätt jobbigt ändå, hatar att gråta framför folk. Pratade med mamma på kvällen också, om typ lite samma sak, men det var jätteskönt. Istället för att fokusera på varför jag mår dåligt så undrade hon vad hon kunde göra när det blev jobbigt, so that was nice.
 
Tisdagen var inte lika jobbig om jag minns rätt. Elli åkte till Arlanda tidigt på morgonen och var tvungen att gå upp vid typ halv fem och eftersom hon sov i mitt rum väcktes även jag av hennes alarm. Ganska jobbigt då jag haft svårt att somna kvällen innan, men jaja. Jobbade med våra uppsatser om könssjukdomar och preventivmedel på naturkunskapen, vilket gick jättebra. Satt och prata med tjejerna på mattelektionen och på engelskan skrev vi något slags brev (as we have done for the past two weeks...) och när vi var klara fick vi gå. Så jag slutade typ en halvtimme tidigt, vilket innebar att jag kunde åka hem och lämna väskan innan jag åkte vidare till Nils. Det var skitmysigt att hänga med honom, ibland är det rätt jobbigt när jag är trött och bara vill åka hem och sova, men den här gången var det verkligen upplyftande.
 
Hade andra delen av helkursprovet i matte på onsdagen och fortsatte med våra uppsatser på historian och naturkunskapen. På eftermiddagen åkte jag med mamma in till stan för att gå till frisören, vilket var trevligt men tog väldigt lång tid. Kom därifrån vid typ åtta eller något. Gick och åt middag på någon italiensk restaurang, hade jättemysigt. Kom hem vid typ tio, kollade på ett avsnitt av friends och gick sedan och la mig.
 
Igår hade vi idrott, vilket var sjukt jobbigt. Var helt slut när jag kom därifrån, och nu har jag träningsvärk i hela kroppen. Och ont i halsen. Men vi gick sovmorgon imorse då vår svenskalärare är sjuk, så vi fick börja kvart över elva istället för halv nio. Sjukt skönt. Och i eftermiddag ska jag in till stan och gå på bio med lillebrorsan, ska se Big Hero 6, finally. So yeah, I'm kinda happy at the moment. Hope it'll last.