Before it gets any better
we're heading for a cliff

Det känns ärligt talat inte som sommarlov än. Vet inte om det är för att jag fortfarande gör alla vardagliga saker så som att barnvakta Nils och jobba för ungomsorg, eller om det är på grund av vädret eller för att jag ännu inte åkt ut på landet, men det känns fan inte som sommar alls. Vilket suger rätt så mycket med tanke på att det snart är juli.
 
Min midsommar var jättemysig i alla fall, åt brunch och tittade på Game of Thrones innan vi åkte in till Kista för att titta på Jurassic World. Sjukt bra film, älskade den verkligen. Är rätt säker på att jag mest låg och sov i lördags, men i söndags jobbade jag as usual. Var tvungen att gå upp sjukt tidigt i måndags eftersom mamma skulle följa med mig till vårdcentralen för att ta blodprov klockan åtta. Det gick ganska bra, men fick ett jävligt stort och svullet blåmärke efteråt. Det gör inte ont längre, men det gjorde jävligt ont i måndags/tisdags. På kvällen mötte jag upp Rebecka och satt med henne på några klippor i Katrineholm och pratade, vilket var supermysigt.
 
I tisdags åkte jag in till mormor vid fyra och gick på fotografiska museet med henne och åt middag på Vapiano och i onsdags var jag tvungen att gå till ungdomsmottagningen för att få mina p-piller påfyllda och sedan hade jag ett möte hos bup. Började titta på en ny serie med mamma och Isaac som är sjukt bra. Det enda negativa är att jag måste vänta på att både mamma och lillebrorsan ska vara hemma, så kan inte sitta och titta på det hela dagarna, vilket är sjukt jobbigt.
 
Idag har jag jobbat ett pass på äldreboendet vilket var jättetrevligt. Åkte in till Nils direkt efter passet och gick med honom och köpte glass och hängde i en lekpark hela eftermiddagen, vilket var sjukt mysigt. Han var så jävla engagerad och glad och det var bara så sjukt gulligt. Åt middag med Isaac när jag kom hem samtidigt som vi tittade på början av Kingsman, men sedan sms:ade Bincis och undrade om jag ville gå på promenad, så kollade typ bara på första tredjedelen av filmen. Drog till en park och satt där och typ pratade resten av kvällen, vilket var jättemysigt. Sådana kvällar vill jag ärligt talat att hela sommaren ska vara uppbyggd av. Så himla mysigt.
 
Imorgon har jag typ inga planer, och inte på lördag heller. Ska jobba på söndag och barnvakta Nils på tisdag och på fredag åker jag med familjen till Båstad för att hälsa på morfar. Förhoppningsvis blir det lite somrigare väder då.