All we do is think about the feelings that we hide
All we do is sit in silence waiting for a sign

I torsdags hände inte särskilt mycket i skolan, höll på att somna på typ hälften av våra lektioner var så jävla trött (och rätt många av våra lärare är hyfffsat tråkiga...). Pratade om society på civics, vilket var roligt, och franskan var rätt rolig också, vår lärare är fett najs och vi är en rätt liten klass så det känns avslappnat vilket är skönt. Efter skolan mötte jag upp Malva på centralen och åkte sedan till Mika för att plugga. Blev klar med matteläxan och försökte påbörja franskan men det var segt. Var väldigt mysigt att hänga med tjejerna, ser fram emot att fortsätta plugga med dom.
 
I fredags skulle jag ha träffat människorna på kvällen men jag mådde inte bra, så stannade hemma från skolan och kunde då inte heller hänga med gänget, vilket var lite trist. Men jag mådde verkligen inte bra, sov mestadelen av dagen och då jag inte sov hade jag sjukt ont i både huvud och hals och orkade typ inte röra på mig. Tittade lite på Buffy, lyssnade på 5sos nya låt och Halseys album på repeat och på kvällen tittade jag på The Sixth Sense. Var osäker på om jag skulle tycka om den, men den var bra.
 
Gjorde typ ingenting igår, mådde fortfarande skit men mamma övertygade mig om att ta ett bad och sätta mig ute i solen ett tag. Tittade lite på Casablanca med mamma innan jag gick och la mig. Känner mig fortfarande dålig, typ kallsvettas och har ont i huvudet, halsen känns tjock också, kan typ inte svälja normalt. Hoppas verkligen på att må bättre imorgon så att jag kan gå till skolan, vore surt att missa ännu en dag.