Eftersom hälften av klassen hade nationella prov första lektionen, och jag inte var en av dom, fick jag sovmorgon och behövde inte vara i skolan förrän 11.35. Unfortunately så vaknade jag klockan halv sex ändå, och kunde inte somna om. Tog det lugnt på morgonen och kollade på serier medan jag åt frukost, vilket var rätt skönt. Klockan 11.35 hade jag muntligt nationellt prov i engelska. Är inte helt säker på hur det gick, var jättenervös vilket ledde till att jag stammade och tappade bort mig och sa fel några gånger, men lyckades i alla fall prata på engelska hela tiden i 10 minuter, så jag hoppas att det gick hyssat i alla fall. Hade Sam efter det, där vi pratade om typ arbetsmarknaden? Idk. Nåt sånt. Var efter det tvungen att stanna kvar och lyssna på några som höll tal på svenskan, vilket jag ska göra på torsdag. Woho. Har inte ens börjat skriva på det jävla talet...
 
På eftermiddagen/kvällen hängde jag hos Bincis. Satt och lyssnade på musik och pratade och bakade cupcakes. Vid åtta kom Malva också, och vi typ åt middag och lyssnade på musik och pratade. Kollade på fim senare på kvällen också. Sov över hos Bincis, which was nice, men eftersom hon skulle till jobbet på lördagen var vi tvugna att gå upp vid typ 8-9? Det passade mig i och för sig ganska bra då jag var tvungen att komma hem hyffsat tidigt så jag kunde duscha, baka och följa med mamma och handla för att försäkra mig om att hon köpte allt jag behövde. På kvällen hängde jag och Isaac ensamma hemma eftersom mamma och daddy skulle äta middag hos några kompisar till daddy, så vi åt taccos och tittade på Phineas och Ferb, 'cause that's how childish we are.
 
Imorse vaknade jag klockan åtta, (ny tid...), och kunde inte somna om. Låg vaken till klockan nio då mamma, daddy och Isaac kom ner och sjöng för mig, 'cause it's my birthday! :D Gick upp och drack varm choklad framför kakelugnen och fick lite presenter. Sedan gjorde daddy chocolate chip pancakes till mig, och efter det var jag tvungen att baka igen. Bakade två olika sorters cupcakes och hann göra båda muffins-typerna innan vi åt brunch-liknande lunch med baked beans and toast och stekt potatis och prinskorv och äggröra. Väldigt mysigt. Efter brunch-lunchen var jag tvungen att skynda mig att göra frosting till cupcakesen, vilket gick åt helvete. Typ bröt ihop några gånger över hur dåligt det blev... Lyckades med chokladfrostingen, någorlunda, men hallonfrostingen blev fan bara en smet... Gästerna kom klockan två, hade bara bjudit in moster + familj, faster + familj, mormor och morfar och Eva, (fast morfar och Eva kunde inte komma unfortunately), så det blev inte så många, vilket passar mig perfekt. Fikade och pratade i några timmar, och nu har alla gått. Ska åka in till stan och äta middag på TGIFridays om någon timme, så det ska bli mysigt också.
 
Tror inte det händer så mycket i veckan, ska som vanligt barnvakta Nils på tisdag, har mitt muntliga nationella prov i svenska på torsdag och tror även vi ska simma då? Är inte särskilt taggad på det om man säger så... Ska även äta middag med mamma på onsdag, och jag tror att Bincis har något planerat för oss på torsdag, men har inte fått några detaljer om det än. Och på fredag ska jag åka ut till landet och fira påsk. Hade tänkt stanna hemma i stan, men känner att jag behöver komma bort och göra ingenting ett tag. Ska ändå bara vara där över helgen, så det är inte så pass lång tid att jag kommer bli alldeles för uttråkad.