'Cause we're the kings and the queens
of the new broken scene

It's been a while. Det har hänt hyffsat mycket faktiskt, eller det känns så i alla fall men det kan ju vara bara för att jag har jobbat. Var på landet med Bincis förra helgen, barnvaktade mina kusiner (och deras underbara katt) i söndags och jobbade hela förra veckan. Gjorde väl egentligen inte så mycket under eftermiddagarna, tittade på Sense8 och lite andra serier mest tror jag. I helgen åkte jag ut till landet igen. Mika och hennes mamma kom ut på lördagen och vi typ gick runt och hängde och badade och spelade kort, vilket var supermysigt.
 
Har varit hemma hela den här veckan, men ändå hunnit göra hyffsat mycket. Har kollat klart på Blacklist, både säsong 1 och 2 (holy shit vad den serien är bra, jag typ dör. Dör ännu mer eftersom ingen annan jag känner sett både säsongerna så jag kan inte prata med någon om det...). Träffade Mika i tisdags och såg Ant-man med henne, vilket var jättetrevligt. Är ganska säker på att jag gjorde något i onsdags också men jag minns inte vad... åkte in till mormor igår i alla fall och tog ut hennes hund på en liten promenad, men det var typ allt jag gjorde på hela dagen, bortsett från att damsuga.
 
Imorse vaknade jag halv sex och kunde inte somna om, så efter ett tag gav jag upp på att försöka och läste två Blacklist-fanfics innan jag gick upp. På eftermiddagen hjälpte jag mamma att tvätta trapporna och nu har jag väl inga andra planer. Hoppas kunna träffa Bincis ikväll eller imorgon så att jag får se henne igen innan hon åker till Bali, har redan inte träffat henne på två veckor och att vänta i hela tre veckor till vore hemskt. Har inte gått en hel vecka utan henne på nästan ett år och nu får jag inte träffa henne på 5 veckor? Känns lite tufft. Aja, det kommer ju funka även om hon inte kan träffas innan hon åker.
 

Kommentera

Publiceras ej