Vi har internet! Eller, med stugan vi hyr så får man internet, vilket betyder att jag kommer kunna blogga lite, i alla fall den första veckan.

Flygresan var förfärlig. Åt lite typ frukost på Starbucks på Arlanda, klockan typ halv tolv. Steg på planet mot Frankfurt vid halv ett. Den första typ timmen satt jag och hade jättetråkigt, för väskan som jag hade packat min bok i var undanpackad i en sån där hylla ovanför ens huvud, så jag kunde typ inte komma åt den, men sedan fick jag låna mammas spotify och hörlurar, så satt och lyssnade på musik, och det var rätt okej. Hade tre timmar på oss innan flyget gick från Frankfurt, så vi satte oss och åt på någon restaurang. Det. Var. Så. Sjukt. Gott. Hade typ inte ätit någonting riktigt på hela dagen, så var sjukt hungrig. Deras kyckling var himmelriket. Så sjukt gott!
Resan mot Boston var bättre, för då hade jag min bok. Kunde ju förstås kolla på film då också, men dom hade inte så många bra filmer, så jag nöjde mig med att läsa istället. Är nästan klar med min bok nu! Tur att jag tog med mig nästa, hihi. Landade typ klockan åtta på kvällen, alltså typ två på natten i Sverige (eller räknar jag helt fel nu?), och först när klockan var nio hade vi gått igenom passkontrollen och fått våra väskor. Passkontrollen tog inte så lång tid, men väskorna tig evigheter på sig att komma. Hyrde i alla fall en bil och körde i två timmar till huset vi hyr. Stannade på vägen för att köpa lite mat också. Kom i säng typ runt midnatt, alltså sex på morgonen svensk tid. Sov tills fyra imorse, då jag vaknade och frös, men lyckades somna om och vaknade vid halv nio igen. Har ätit frukost och klätt på mig, och nu ska vi dra till stranden!

Update: Skrev inlägget klockan typ tio, men det vägrade publiceras. Nu är klockan typ två, och vi har precis kommit tillbaka från stranden. Det var sjukt härligt, den ligger typ bara hundra meter bort eller något! Sjukt vackert!