Fick tillbaka min dator igår efter två veckor. Den var egentligen bara inlämnad i en vecka, men den slutade fungera typ exakt två veckor innan jag fick tillbaka den. Att leva utan dator var extremt jobbigt, dels för att jag använder den till seriöst varenda skolarbete, dels för att typ det enda jag gör är att kolla på serier på datorn, så det är verkligen sjukt skönt att ha tillbaka den. Har kollat ikapp på alla mina serier nu, och försökt komma ikapp med allt skolarbete som jag inte kunnat göra utan min dator. Det har gått helt okej faktiskt, har egentligen bara en litteraturanalys att skriva klart under helgen, sedan är det inte så mycket fler uppsatser den kommande veckan, har en uppsats som ska vara inne om två veckor, annars inga fler uppsatser. En jävla massa prov dock, men dom kommer jag förmodligen inte behöva datorn för att plugga till.
 
Den här helgen kommer vara jävligt hektisk. Om någon timme ska jag åka ut till Arlanda med familjen och hämta min syster som kommer hem några dagar. Hon flyttade till London i början av Oktober och bor och jobbar där, så hon ska bara hälsa på ett par dar, men det ska bli sjukt kul att träffa henne. Så imorgon ska vi baka lussebullar och pepparkakor och på kvällen åka till faster och äta thanksgivingmiddag. När vi kommit hem därifrån ska jag förmodligen dra till Bincis och kolla på film med henne och människorna, och sova över där tror jag. Och på söndag är det första advent. Traditionsenligt brukar vi gå på adventsgudstjänsten i St Görans kyrka och sedan äta lunch hos mormor, men då mormor precis gått igenom en behandling och bor hemma hos oss så äter vi lunch här. Dock kommer jag förmodligen inte hinna komma upp i tid för att åka till kyrkan, och det är osäkert om jag hinner äta lunch med dom andra då dom är hemma först runt ett och jag ska jobba vid två. So yeah. Vi får se hur det blir med det. Måste hinna skriva min litteraturanalys någon gång också...
 
Insåg precis att jag inte berättat att jag fått ta bort tandställningen, så nu är jag tandställningsfri! Det är sjukt skönt, men måste ha en plastskena i på natten, vilket är lite obehagligt. Är i alla fall sjukt nöjd med resultatet så att säga.