Lol, mer än en vecka sedan jag uppdaterade. Går bra det här. Var ju ledig förra tisdagen, vilket var najs. Kanske hade behövt plugga men låg och tittade på serier hela dagen istället. Minns typ inte vad som hände i onsdag? Idk jag är sjukt dålig på att komma ihåg vad jag gör... spelade in någon video till en uppgift i skolan tror jag, så det var väl rätt roligt. Hade ett läkarbesök på torsdagsmorgonen så missade första lektionen. Fick sluta tidigt eftersom vår franskalärare var sjuk, så jag hann åka hem och ladda mobilen innan jag åkte in till frisören. Kom därifrån med lila slingor och en skitfin ny frisyr, so I'm happy :)
 
I fredags tror jag inte så mycket hände i skolan, höll en presentation på idrotten, hade typ ingen engelska så hade vääärldens längsta håltimme då jag, Rebecka och Hedda bestämde oss för att typ sitta och plugga matte (det blev inte så mycket plugg, heh) och på matten hade vi något slags quiz vilket gick bra, cause I'm really fucking good at math. Tog en dusch när jag kom hem och typ låg och halvsov tills min mammas kusin och hennes son kom. Umgicks lite med dom innan vi drog iväg till en familjekompis som fyllde 20 och hade någon slags födelsedagsmiddag. Major ångest, men det gick bra. Sov bort nästan hela lördagen men hann gå upp i tid för att följa med mamma och resten av familjen till centrum. Gjorde typ ingenting där egentligen men vi hämtade ut min medicin så det var ju bra.
 
Jobbade i söndags, vilket gick bra, men alla var rätt trötta så vi gjorde typ ingenting egentligen. Bincis och hennes familj kom och åt middag hos oss vilket var jättemysigt och sedan gick jag typ och la mig rätt tidigt. Var tvungen att gå upp tidigt i måndags trots att jag börjar 11:20 eftersom jag skulle till BUP innan skolan. Det gick bra, hade fett mycket ångest eftersom vi bokat in en tid med en ny läkare på eftermiddagen vilket inte alls kändes bra, men pratade med hon som jag brukar prata med och vi kom fram till att det var bäst om jag fokuserade på mina samtal med henne och började prata med den nya läkaren om typ ett halvår eller något. Så det gick bra. Var typ rätt död hela dagen, vilket var lite jobbigt eftersom jag då inte orkade koncentrera mig i skolan (vilket fucking suger jag måste verkligen komma in i skolarbetet nu, kommer ju fan få f i alla ämnen) och på eftermiddagen skulle jag barnvakta Nils. Var lite orolig över att det skulle bli jättejobbigt, men det blev riktigt bra, han ville typ bara stanna inne så det var najs.
 
Igår kände jag mig rätt låg, och vi hade en av våra längsta dagar, så det sög. Påvägen hem var det väldigt mycket strul med tunnelbanorna så när det väl kom en tunnelbana som jag kunde ta var det fucking proppfull vilket ledde till major ångest. Och när jag kom hem insåg jag att jag glömt mina nycklar i skolan, så jag kom inte in i huset. Mamma och lillebror var hos frisören och skulle inte vara klara på minst en timme och det var typ två timmar tills pappa skulle komma hem, så jag gick till Bincis och hängde där ett tag, kollade på någon film som var förvånansvärt bra :) Mådde mycket bättre när jag kom därifrån, blir alltid på så bra humör av att hänga med Bincis, so that was nice, men det gick rätt snabbt över tbh. Gick och la mig typ skittidigt men sov sjukt dåligt så var ändå jävligt trött när jag vaknade. Idag var en kort dag, thank god, så hade bara matte (trååååk) och pedagogiskt ledarskap, då vi höll en presentation. Gick hyffsat bra tror jag. Åt lunch med mormor efter skolan och när jag kom hem så typ förberedde jag mig inför en presentation som vi har imorgon. Tittade på Pocahontas också, för den är så jävla mysig.
 
Har en jävligt lång skoldag imorgon, men sen på eftermiddagen/kvällen ska jag och Rebecka på skrivarkurs vilket ska bli sjukt najs :)