Sooo yeah, Halloween! Yay! Jag ska för en gångs skull inte klä ut mig och gå bus eller godis, utan bara stanna hemma. Får gäster till middagen och ska sedan karva fler pumpor. Because pumpkins rule. Ska försöka få till några hyffsade bilder på resultatet, so hopefully that'll be up sometime soon.
 
Under dom senaste dagarna har det hänt ganska lite. I onsdags låg jag ärligt talat bara i sängen och kollade på serier hela dagen. Tog mig igenom slutet av säsong ett och det som finns av säsong två av Agents of Shield, och såg även de avsnitt av Supernatural som jag inte hunnit med ännu. Har nu bara Doctor Who kvar, och ärligt talat minns jag inte ens vart jag slutade kolla, så jag har ingen aning om hur många avsnitt jag har missat. Ganska många tror jag, unfortunately.
 
Igår drog jag in till stan för att möta upp Rebecka. Fikade på espresso house innan vi tog spårvagnen (pendeln? I honestly have no idea what it is...) till Djurgårdsbron och gick runt på Djurgårn ett tag och typ bara pratade, which was very nice. Flyttade även ner ett nytt soffbord till mitt rum. Eller, det är egentligen extremt gammalt för mina föräldrar har haft det i typ evigheter och jag är ganska säker på att det inte var nytt när dom köpte (fick?) det, men det har stått i ett förrådsrum i typ evigheter och min pappa skulle sälja det men frågade om jag ville ha det och det är sjukt fint så nu har jag ett "nytt" soffbord. Fick torka av det och polera det först, för det var rätt slitet och dammigt, men nu är det skitfint. Det är mycket större än mitt gamla också, which is nice. Ska kanske försöka ta kort på det också någon gång typ snart, men vi får se.
 
Idag har jag typ bara städat och köpt Bincis födelsedagspresent, för hon fyller åååår på måndag. Hoppas hon blir glad. Ska fixa ett kort också bara... Annars har jag typ bara kollat på tv och lyssnat på musik, the usual stuff.
 
 
Bild från instagram från promenaden igår