I'm not quite certain of
your love
 
Veckan har varit typ som förutsett - barnvaktade Nils i måndags och i tisdags, hade ett muntigt prov i franska i onsdags och jobbade på kvällen, igår var jag på Grand Hotel med faster och åt afternoon tea och idag har jag haft ett seminarium på svenskan. Har även fått reda på vad jag har fått för sommarjobb och förstås varit i skolan som vanligt, även om ganska många lektioner har blivit inställda eller förkortade på grund av att ingen lärare har planerat någonting för dom sista veckorna. Skulle ha tittat på film på historian, men högtalarna fungerade inte så vi fick gå tidigt. Har seminarium i grupper på svenskalektionerna och de lektioner som ens egen grupp inte ska ha seminarium på behöver man inte komma. Engelskalektionen idag blev inställd "på grund av ett möte" - vilket förmodligen betyder att vår lärare inte orkat tänka ihop en uppgift åt oss, med tanke på att vi inte gjort någonting på dom tre senaste engelskalektionerna. Fick gå tidigt från naturkunskapen eftersom vi bara hade betygssamtal. Så det händer inte så mycket i skolan just nu.
 
Igår åkte jag som sagt in till stan med faster, gick på promenad i kungsträdgården och åt afternoon tea på grand hotel, vilket var sjukt mysigt. När jag kom hem tittade jag på tv en stund och låg sedan på min säng och lyssnade på musik eftersom jag inte orkade göra något annat. Råkade somna, och eftersom min pappa inte väckte mig så vaknade jag inte förrän klockan ett på natten, då jag typ bara bytte om till pyjamas och somnade om igen. Så jag sov väl typ 12 timmar inatt. Är fortfarande trött dock, vilket är lite jobbigt.
 
Ska kanske åka ut till landet med Bincis i eftermiddag, men är lite osäker då det ska regna och åska typ hela helgen och det finns ärligt talat inte så mycket att göra där när det regnar? Får inte tag på Bincis dock, så jag vet inte... vi får se.